Wie ben ik?

Ik ben Michiel, 33 jaar, wonende te Zandhoven.  Ik heb het geluk gehad dat ik al veel van de wereld heb mogen ontdekken. Reizen heeft mijn visie verbreed. Het was niet goed voor mijn spaarrekening, maar het heeft mij rijk gemaakt in mijn hoofd.
In het dagelijkse leven ben ik naast psycholoog ook actief als medisch vertegenwoordiger. Deze afwisseling zorgt ervoor dat ik zelf in een goede balans blijf.  
Ik vind het zalig om in mijn vrije tijd te gaan kamperen of te klimmen. Als het slecht weer spendeer ik dan weer tijd in mijn muziekstudio of lees ik een boek.

Een aantal jaar geleden studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de UGent. Voor mij was dit een evidente vervolgkeuze op de opleiding Toegepaste Psychologie. Het denken van mensen heeft mij altijd gefascineerd. Later is de fascinatie overgegaan naar het volledige menselijke lichaam. Ik ben er rotsvast van overtuigd dat het cognitieve en het lichamelijke onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Ik zal je mijn overtuiging met veel enthousiasme delen in onze toekomstige sessies.